Foodbattle in Groningen

Doe mee en versla verspilling!

Tijdens de Foodbattle Groningen (16 oktober t/m 16 november) houd je gedurende minimaal één week, elke dag online bij hoeveel eten je weggooit. De Foodbattle helpt je op weg met makkelijke tips. We organiseren in de actieperiode in ieder geval een start- en een slotbijeenkomst. Ook zijn er leuke prijzen te winnen, bijvoorbeeld voor het beste team, de beste individuele deelnemer en de beste schoolklas.

16 oktober t/m 16 november 2018

Per jaar gooien we in Nederland 40 kilo goed voedsel weg. Behalve dat dit geld kost (namelijk zo’n 140 euro per persoon per jaar), is het ook nog eens verspilde energie en onnodig gebruik van grondstoffen. Daarom wil de gemeente Groningen, samen met Milieu Centraal, de strijd aangaan tegen voedselverspilling. We hopen dat zoveel mogelijk mensen met ons meedoen.

Kies welke battle het beste bij jou past!

Geef je je alleen op, dan kies je tussen de battle van 1 week met startdatum 16 oktober of je kiest je eigen startdatum en periode van de battle.

Je kunt je ook samen met je buren, vrienden, familie of collega’s opgeven. Kies dan voor een groepsbattle. Daarbij kan je zelf kiezen op welke datum je start en hoe lang de battle duurt. Je nodigt anderen makkelijk uit door hun e-mailadressen in te voeren. Succes!

Foodbattle Groningen: 1 week

Start: 16 oktober. Duur: 1 week. 

Foodbattle Groningen: FLEX

Start & duur: dat bepaal jij!

Groepsbattle: Geef je als team op!

Start & duur: dat bepaal jij!

Nieuwsbrief met tips

Geef je op voor de nieuwsbrief, die tweewekelijks wordt verstuurd met leuke tips, updates over deelnemers en voortgang, nieuws en facts & figures. In totaal zal er zeven keer een nieuwsbrief worden verstuurd.

Ik meld mij aan voor de Foodbattle nieuwsbrief van gemeente Groningen: